Spela-Spela logo
Spela Spinata Leovegas Mobil

Spela Golden Goddess

Spela Golden Goddess på riktigt

golden goddess

Ge dig ut på en mystisk resa till ett land långt, långt borta! Spelets skönhet kombineras med “SuperStack”-funktionen där symboler staplas på varandra och delar ut fantastiska vinster!

Golden Goddess

FunktionenSuper Stacks™ skapar jättelika symbolstaplar för fantastiska vinster!
Välj din symbol i bonusväljaren för Super Stacks™ i bonusrundan med gratissnurr, så får du chans till ännu fler vinster!

Börja spela på riktigt!

Visst är det roligt att spela med låtsas pengar, men är det inte roligare att spela om riktiga pengar? Skapa ett konto och bli en riktig spelare nu!

golden goddess slot

Så satsar du

Golden Goddess™ med 40 vinstrader och funktionen Super Stacks™ för bara 40 mynt.

LINJEINSATS
Visar aktuell linjeinsats i vald valuta. Klicka på vänsterpilen (-) för att minska insatsen per linje. Klicka på högerpilen (+) för att öka insatsen per linje.

LINJER
Insatsen är fast på 40 linjer för 40 mynt.

SNURRA
Klicka för att snurra hjulen och göra din insats.

Autosnurr

Autosnurr spelar spelet automatiskt under ett valt antal snurr med den aktuella linjeinsatsen. Välj önskad totalinsats, klicka på AUTOSNURR och välj hur många snurr du vill spela. Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills du klickar påSTOPP-knappen, tills en bonus aktiveras, eller tills ditt saldo blir för lågt för att fortsätta snurra.

Autosnurrspelet är bara tillgängligt i godkända rättsskipningsområden.

Super Stacks™
Varje hjul i Golden Goddess™ innehåller jättestaplar med samma symbol. Före varje snurr väljs en symbol ut slumpvis för att fylla varje hjulstapel. Alla symboler kan dyka upp i vilken stapel som helst, förutom den spridda bonussymbolen som bara visas på hjul 2, 3 och 4. Samma symbol kan dyka upp i höga staplar på flera hjul samtidigt vid samma snurr. När samma symbol dyker upp i staplarna på intilliggande hjul ökar chansen till stora vinster.

Bonusrunda med gratissnurr

Du aktiverar bonusväljaren genom att få nio spridda symboler någonstans på de tre mitthjulen. De här symbolerna dyker upp uteslutande på hjul 2, 3 och 4. Välj en bonussymbol för att få upp en av följande symboler: gudinna, man, häst eller duva. De symboler som visas blir den Super Stacks™-symbol som sedan visas på alla hjul i alla snurr i bonusrundan med gratissnurr. Bonusrundan med gratissnurr aktiverar sju gratissnurr. Bonusrundan kan inte återutlösas eftersom inga bonussymboler dykt upp på hjulen under bonusrundan med gratissnurr.

Gratissnurr spelas med samma linjeinsats och med samma antal linjer som det aktiverande snurret.

Alternativ

Grafikkvalitet
BÄST: Grafiken är utmärkt, men prestandan kan bli lidande.
HÖG (standard): Optimal grafik och prestanda.
MEDEL: Lägre kvalitet, men bättre prestanda.
LÅG: Sämre grafik, men den smidigaste prestandan för animationer uppnås även för långsammare datorer.

Regler

Om ett fel uppstår kommer alla betalningar och spel att annulleras.

Alla linjers vinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med utgångspunkt från hjulet längst till vänster.

Bara den högsta vinsten per vinstlinje utbetalas. Linjevinster multipliceras med linjeinsatsen.

Sammanfallande vinster på olika vinstrader läggs till övriga vinster.

Vinster visas i vald valuta.

I huvudspelet dyker bonussymbolerna upp på hjul 2, 3 och 4.

Oavsett storleken på insatsen finns det ett vinsttak på alla enskilda transaktioner. Se betaltabellen för mer information. En transaktion innefattar resultaten för bonusrundan med gratissnurr och utfallet som aktiverade bonusrundan. Om vinsttaket har nåtts i bonusrundan avslutas bonusrundan genast oavsett om fler gratissnurr återstår eller inte.

Ytterligare information

Förväntad avkastning

I enlighet med god spelpraxis som krävs i de flesta rättsskipningsområden i världen är varje spelresultat helt oberoende. Dina odds att få ett visst resultat är alltid desamma.

Oddsen ändras inte baserat på tidigare resultat, storleken på insatsen, storleken på saldot, tid på dagen, veckodag, etc. Om du exempelvis vinner den största jackpotten på ett snurr i ett visst spel är din chans att vinna den igen i nästa omgång exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade vinsten avspeglar den teoretiska avkastningen över ett mycket stort antal snurr och spelare under en längre tid. Resultaten för en godtycklig spelare över en spelomgång kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre spel som spelats, desto större kan skillnaden bli i din faktiska avkastning.

Immateriell egendom

Golden Goddess skapades av High 5 Games. För mer information om High 5 Games (H5G), besök www.high5games.com.

Alla varumärken är registrerade varumärken eller patentsökta varumärken som tillhör IGT och/eller dess licensgivare i USA och/eller andra länder. © 2013 IGT. Alla rättigheter förbehålles.

SPELA GOLDEN GODDESS HÄRBingo Tags:


Topp 5:

Bet365 Spel Unibet Spel Mr Green Casino Leovegas spel Betsafe Slots

Toppspel:

Splea Cleopatra Slots Spela flower Slots Spela Hall of Gods Slot Spela jack Beanstalk Spela Jackpot 6000 Spela Spinata Grande

Topp Erbjudanden:

Bet365 Spiderman Slot


Topp Betalningsmetoder:

Betalningsmetoder